Resultaten voor ontbijten in antwerpen

ontbijten in antwerpen
Grand Café Horta Art Nouveau zaal Welkom.
Deze video geeft een heel mooi beeld van hun prachtige dag, waar wij met ons hele team aan hebben mogen meewerken. Geniet mee van hun unieke momenten en dit prachtig koppel! Volg ons op Facebook. Horta is gelegen in het hartje van Antwerpen.
Hier kan je lekker ontbijten of brunchen Gazet van Antwerpen.
Dit weekend plekken om te ontbijten of, als het wat later wordt, te brunchen. Café Kamiel, Markgravelei 90, 2018 Antwerpen. Voor Café Kamiel keerden broer en zus Frederik en Ans Vroom terug naar de buurt waar ze schoolliepen. Bijna drie jaar geleden begonnen ze met het eetcafé, dat genoemd is naar Frederiks hond. Snel ontdekten ze dat een ontbijt in het weekend iets meer mag zijn.
Een ontbijt met bubbels voor 2 bij Duke of Antwerp Antwerpen Ontbijten Gastronomie.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Een ontbijt met bubbels voor 2 bij Duke of Antwerp Antwerpen. 1 aanbod beschikbaar in de categorie Maaltijd. Een ontbijt met bubbels voor 2 bij Duke of Antwerp Antwerpen.
Mampoko. Smaakvol ingericht eetcafé in Antwerpen. Lekkere en gezonde keuken. Mampoko Antwerpen.
Aan de rand van het bruisende stadscentrum van Antwerpen bevindt zich het gekende Brasserie Mampoko ondergebracht in een prachtig en met eer gerestaureerd karaktervol hoekpand. De smaakvolle inrichting straalt pure nostalgie en authenticiteit uit en nodigt u uit om plaats te nemen in zijn comfortabele omgeving. U bent dagelijks en doorlopend welkom om op deze sfeervolle locatie uitgebreid en verzorgd te ontbijten, lunchen of dineren vergezeld met een heerlijke selectie wijnen en bieren.
Oude leeuw Antwerpen Ontbijten.
Ontbijten in Antwerpen bij Oude Leeuw is kiezen, proeven, genieten en energie opdoen voor een productieve werkdag. Niets in huis of gewoon zin in iets anders? Ontbijten bij Oude Leeuw in Antwerpen geeft je voldoende keuze voor een stevig ontbijt om de dag goed te starten.
T/I/N/S/E/L Vlaamse Kaai 40, 2000 Antwerpen.
Ontbijten Antwerpen The Chocolate box The Chocolate box.
Wanneer het Belgische weer het toelaat, kan u buiten ontbijten en bij zonnig weer kan u tot 11 uur profiteren van de zonnestralen. Kom snel langs voor een gezellig ontbijt in Antwerpen. The Chocolate box Wijngaardstraat 15 2000 Antwerpen 03 500 99 07 BTW nr: BE 0892548468.
16 x ontbijten en brunchen in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Bars, New in town!, Proeven in Antwerpen, Restaurants 16 x ontbijten en brunchen in Antwerpen. Ja het zal niet de eerste keer zijn dat een Antwerpenaar dat zegt, maar ik hou echt van mijn thuisstad! Eén van mijn favoriete weekendactiviteiten is uitgebreid ontbijten of brunchen in de stad.
Top 5 schattige ontbijtbars in Antwerpen ELLE.be.
op zondag: gesloten. ELLE Lifestyle Top 5 schattige ontbijtbars in Antwerpen. Point Break: Antwerpen krijgt een ubercoole outdoor gym. Het leven zoals het is: brunch na het redactiefeestje. Test: naar welk eiland in de Middellandse Zee moet jij op reis?
Roest restaurant, eigenzinnig en origineel in Antwerpen.
Eigenzinnig, prikkelend, origineel in Antwerpen. Voor ieder wat wils ontbijt, lunch, diner, bar in een warm en industrieel decor. Di Wo Do 12.00 14.15. Di Wo Do 18.00 22.00. Vr 12.00 14.15 18.00 22.30. Za 12.00 22.30. Zo 09.30 21.00.
Le Pain Quotidien Antwerpen Kievitplein Le Pain Quotidien Belgium.
Deze winkel is perfect gelegen in het centrum van Antwerpen, vlak naast het Centraal station. Wachten op een trein wordt net dat tikkeltje aangenamer doordat u in een ontspannen sfeer kan genieten van iets lekkers. De winkel op de Lange Kievitstraat is tevens ideaal voor grote groepen.

Contacteer ons