Op zoek naar ontbijten in antwerpen?

ontbijten in antwerpen
Grand Café Horta Art Nouveau zaal Welkom.
Deze video geeft een heel mooi beeld van hun prachtige dag, waar wij met ons hele team aan hebben mogen meewerken. Geniet mee van hun unieke momenten en dit prachtig koppel! Volg ons op Facebook. Horta is gelegen in het hartje van Antwerpen.
ACTIE MENU MON" AMOUR" DIAMOND MENU BOEK ANTWERP" MON AMOUR" De website van steven-truyman!
Een authentieke gastropub gelegen aan de meest bezochte boulevard van Antwerpen, de Keyserlei. Eveneens de toegangspoort van de stad en gelegen in de nabijheid van het tot mooiste treinstation van de wereld uitgeroepen Centraal Station. In het hart van het diamantkwartier en op wandelafstand van de belangrijkste toeristische attracties zoals de ZOO, het Diamant Museum en de bruisende winkelstraat om en rond de Meir.
Espressobar Espressobar Antwerpen Caffe Mundi.
Openingsuren: Dinsdag t/m vrijdag: 7u30 18u00 Weekend: 10u00 17u00. Openingsuren: Dinsdag t/m vrijdag: 7u30 18u00 Weekend: 10u00 17u00. Specialty koffiebar in hartje Antwerpen. Specialty koffiebar in hartje Antwerpen. Specialty koffiebar in hartje Antwerpen. Koffie, een wereld apart Van boon tot kopje.
Cafeacute Impérial Paleis op de meir Antwerpen.
Stallingen en fonteinen. Het Hollands salon. The Chocolate Line. Paleis op de Meir: Kom Beleef Proef. Who is who. Café Imperial op ATV. Ma t/m Zo van 9u-19u Keuken 9u-18u. Ma t/m Vrij tot 11u30 ZO en FEESTDAGEN tot 12u.
Tearoom Lints Ontbijt, Lunch Tea Time in Antwerpen.
Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in onze tearoom en kom proeven van onze zoete en zoute lekkernijen. Ontbijten in Antwerpen. Brunchen in Antwerpen. Lunchen in Antwerpen. Tearoom in Antwerpen. Volg ons op. Dinsdag zaterdag: 7.00 17.30.
Blend Breakfast, Lunch Drinks Startpagina Facebook.
yeliz atici photography. Plaatsen Antwerpen Restaurant Blend Breakfast, Lunch Drinks. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Vertel mensen wat je ervan denkt. 5 mei 2017. Zalige gember citroen thee! En ontbijten in dé stad, wat is er beter dan dat op een vrije dag.
Grand Café deSingel.
Van zakenman, politicus, particulier tot cultuurfanaat, allen hebben ze wel een reden om in het grand café hun eigen unieke ervaring te beleven. Ze laten zich inspireren door de lichtinval in deze transparante ruimte en ondervinden dat het uitzicht ons handelsmerk is.
16 x ontbijten en brunchen in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Bars, New in town!, Proeven in Antwerpen, Restaurants 16 x ontbijten en brunchen in Antwerpen. Ja het zal niet de eerste keer zijn dat een Antwerpenaar dat zegt, maar ik hou echt van mijn thuisstad! Eén van mijn favoriete weekendactiviteiten is uitgebreid ontbijten of brunchen in de stad.
Zirkey Ontbijt Lunch Diner.
Welkom bij Zirkey! De plek bij uitstek om gezellig te tafelen in een ongedwongen sfeer in het centrum van Antwerpen. Een kindvriendelijke zaak recht in het hartje van deze bruisende stad! Zirkey biedt een eerlijke no-nonsens keuken met verse huisbereide gerechten.
Shilling.
Brasserie Shilling Antwerpen Zuid. Brasserie Shilling Antwerpen Zuid. Waar beter kunt u de dag starten dan hier aan het museum, waar u al vanaf acht uur s ochtends terecht kan voor verkwikkende ontbijten en overheerlijke koffie. Met een keuken die doorlopend open is van 9 tot 22u, een lekkere dagschotel, verschillende suggesties of een ruime keuze à la carte zit u hier gebeiteld.
Charlie's.'

Contacteer ons