Meer resultaten voor ontbijten antwerpen centrum

ontbijten antwerpen centrum
Ontbijten in Antwerpen De leukste ontbijtplekjes van t stad!
We are travellers, life-lovers, city-lovers and above all, we love us a good breakfast in our favourite city Antwerp. Breakfast, Centrum, Zuid. One should not attend even the end of the world without a good breakfast. HET ONTBIJT, DE BELANGRIJKSTE MAALTIJD VAN DE DAG. Een statement dat mij alvast met de paplepel ingegeven is en dat ik dus, plichtsbewust als ik ben, graag nakom. Met deze site, Ontbijten in Antwerpen, heb ik meteen van de nood een deugd gemaakt door verschillende ontbijtadresjes in Antwerpen uit te proberen.
Ontbijt en brunch in Antwerpen Yelp.
Schrijf een review. Ontbijt en brunch. Beste Ontbijt en brunch in Antwerpen. In de zomer is het heerlijk toeven op het terras, en genieten van een glaasje iced latte, heerlijk bruin brood met humus en tapenade of een old school smos maar dan met mostermayonaise.
Leukste en hipste ontbijt en lunch hotspots in Antwerpen.
Leopold de Waelstraat 7. Andere leuke adresjes in Antwerpen om te ontbijten of lunchen zijn.: Cafe Camino: Vrijdagmarkt 5. Localstore 2000: Everdijstraat 20. Buchbar: Scheldestraat 79. Kafeenini: Nationalestraat 114a. Sébastien: Eiermarkt 46. Salon de Thé Claude: Hendrik Conscienceplein 5. 22b_zoet zout enzo. Le Pain Quotidien. De broers van Julienne / Juliette. Meer hotspots in Antwerpen? Parkeertip: Parkeren doe je gratis bij de Sint-Michielskaai aan het water. Vanaf hier ben je in no-time in het centrum.
Hier zijn 19 plaatsen in Antwerpen waar je heerlijk kan brunchen.
Post by Cafématic antwerpen. Dit zaakje met zwart-witte tegelvloer heeft een aantal vaste waarden: Illy-koffie, cake, broodjes, croissants. Je zit hier aan het Vleminckveld, waar het bruist van de passage. Studenten die even naar de Standaard Boekhandel willen of mensen die van het centrum naar het Zuid gaan en dat niet via de Nationalestraat willen doen. Altijd iets te zien! In Mampoko kan je in de week ontbijten tot 12 uur en in't' weekend tot 14 uur.
5 x gezellig ontbijten in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Bars, Proeven in Antwerpen, Restaurants 5 x gezellig ontbijten in Antwerpen. Het is donderdag en dan mogen we toch stilaan beginnen denken aan het weekend. Op weekdagen heb ik zelf vaak weinig tijd om te ontbijten maar tijdens het weekend vind ik het zalig om te genieten van een uitgebreid ontbijt of brunch.
EAT IN ANTWERP-Wijken: ontbijt, brunch, lunch, diner, goede, trendy, romantische, kindvriendelijke, restaurants, eetgelegenheden, antwerpen.
Op uw zoektocht naar leuke, trendy restaurants in Antwerpen is het Eilandje een absolute must! Makkelijk en snel vindt u uw favoriete restaurant, bistro of brasserie in Antwerpen centrum. Ga lekker uit eten in één van de talloze restaurants in oud Antwerpen.
De 10 beste ontbijtrestaurants in Antwerpen TripAdvisor.
20 van 163 resultaten. Belgisch Nederlands Europees Geschikt voor vegetariërs. Fijn bezoek 14/12/2017. Aangenaam ontbijten in pittoreske 15/10/2017. 21 van 163 resultaten. Mediterraan Gezond Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Top bediending en eten 25/11/2017. Heel lekker en zeer vriendelijke u 20/10/2017.

Contacteer ons