Meer resultaten voor ontbijt in antwerpen

ontbijt in antwerpen
Charlie's.'
Zirkey Ontbijt Lunch Diner.
Welkom bij Zirkey! De plek bij uitstek om gezellig te tafelen in een ongedwongen sfeer in het centrum van Antwerpen. Een kindvriendelijke zaak recht in het hartje van deze bruisende stad! Zirkey biedt een eerlijke no-nonsens keuken met verse huisbereide gerechten. De essentie is genieten in een prettige ontspannen sfeer. Je kan er terecht voor zowel een vroeg of laat ontbijt in het weekend, een zakelijke of gezellige lunch, een ontspannen diner samen met de kinderen en de hele familie.
Ontbijt Melkerij Nachtegalenpark Antwerpen.
Bij een luxe ontbijt in het Nachtgalenpark hoort natuurlijk ook lekkere gerookte zalm, cava en andere lekkernijen. Heerlijke ontbijtformules en een groene, rustgevende omgeving zijn natuurlijk al grote troeven. Toch is een vriendelijke bediening met een knipoog en een glimlach onmisbaar om van uw ontbijt een ware ervaring te maken. Dit weet het personeel als geen ander en daarom staan zij, elke ochtend opnieuw, paraat om uw ontbijt tot een onvergetelijke ervaring te maken. Ontbijt: enkel op Zaterdag en Zondag en Feestdagen van 10u tot 11u en enkel op reservatie. aan 1580, p.p. Koffie of thee. Zacht gekookt eitje. 2 sneden heerlijk brood. Ham / kaas. aan 19.80 p.p. Koffie of thee. 2 sneden heerlijk brood. Zacht gekookt eitje. Ham / Kaas. aan 19.80 p.p. Koffie of thee. 2 sneden heerlijk brood. aan 8.50 p.p. Drankje naar keuze. 2 sneetjes brood. Confituur / Choco. Zacht gekookt eitje. 2016 Melkerij Nachtegalenpark Floraliënlaan 115 2020 Antwerpen info@melkerij-nachtegalenpark.be Website by Procor.
6 leuke adresjes om te ontbijten en lunchen in Antwerpen Chase.be.
6 leuke adresjes om te ontbijten en lunchen in Antwerpen. There is nothing better in life than good food. Dat het bruisende Antwerpen talloze trendy ontbijt of lunchspots telt, wisten we al. Maar wat zijn de lekkerste en meest cozy plaatsen om te ontbijten of lunchen in Antwerpen?
Fairtrade ontbijt Universiteit Antwerpen.
Ontbijt op KDG Hogeschool Campus Groenplaats. Fairtrade ontbijt 10 oktober. Schrijf je hier in. USOS luistert de Week van de Fair Trade op met een ontbijt. We nodigen studenten en personeel mee uit aan tafel! Fair trade geeft producenten in het Zuiden een minimumprijs voor hun export. Zo zijn ze verzekerd tegen plotse dalingen in de wereldprijs. Bovendien ontvangen ze een premie die ze kunnen inzetten voor de professionalisering van hun productie. De Week van de Fair Trade wordt ondersteund door de Belgische ontwikkelingssamenwerking. Op de Universiteit Antwerpen trekken volgende organisaties aan de winkelkar: de Universitaire Stichting voor Ontwikkelingssamenwerking USOS, studentenclub Prisma, studentenclub Fabiant en studentenvereniging UAct.
Menukaart voor het ontbijt. Eetcafé Mampoko in Antwerpen. Lekker en gezond. Mampoko Antwerpen.
In het gekende eetcafé Mampoko ben je altijd welkom om uitgebreid en stevig te ontbijten. Hieronder stellen we trots onze menukaart aan u voor. Mampoko biedt de perfecte basis om uw dag goed in te zetten. Jonge kaas, hesp, chorizo, truffelsalami, zachtgekookt eitje.,
Ontbijt bestellen in Antwerpen.
Ontbijt bestellen in Antwerpen via Takeaway.com. Vul je postcode in en zie de bezorgrestaurants die in jouw postcodegebied eten thuisbezorgen. Of klik hieronder verder naar bijvoorbeeld 2018 Antwerpen, 2050 Antwerpen en 2060 Antwerpen, om een overzicht van steden in die provincie te bekijken.
16 x ontbijten en brunchen in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Ik vind het er ook heerlijk ongedwongen om te ontbijten en het is er altijd gezellig. Het ontbijt met ricotta en gerookte zalm. Le Pain Quotidien. Meerdere vestigingen in Antwerpen. 25 februari 2018 by Macaron Manon Reacties uitgeschakeld voor 16 x ontbijten en brunchen in Antwerpen. Chinese soep met wontons van kippengehakt. Tags: Antwerpen, Ontbijt.
ACTIE MENU MON" AMOUR" DIAMOND MENU BOEK ANTWERP" MON AMOUR" De website van steven-truyman!
Vanaf 9u s ochtends kan u de hele dag door bij ons terecht voor ene lekker kopje koffie of thee, een fris biertje, kwaliteitswijn, gin Maar ook een ontbijt, lunch of uitgebreid diner wordt u hier met veel liefde gepresenteerd; of wat dacht u van een authentieke afternoon high tea? From 9 am in the morning you can have a cup of coffee or tea, a fresh beer, quality wines, gin.
Een heerlijk ontbijtbuffet Park Inn by Radisson Antwerpen.
Bezoek tijdens uw verblijf bij het Park Inn in Antwerpen elke ochtend ons restaurant voor een uitgebreid ontbijt met vele favorieten. Geniet volop van ons warm en koud assortiment van gebak, croissants, broodjes, noten, gedroogd fruit, kaas, vleeswaren, yoghurt, worst, spek en eieren.
Le Pain Quotidien Antwerpen Kievitplein Le Pain Quotidien Belgium.
Deze winkel is perfect gelegen in het centrum van Antwerpen, vlak naast het Centraal station. Wachten op een trein wordt net dat tikkeltje aangenamer doordat u in een ontspannen sfeer kan genieten van iets lekkers. De winkel op de Lange Kievitstraat is tevens ideaal voor grote groepen.

Contacteer ons