Meer resultaten voor ontbijt in antwerpen

ontbijt in antwerpen
Ontbijt Melkerij Nachtegalenpark Antwerpen.
Bij een luxe ontbijt in het Nachtgalenpark hoort natuurlijk ook lekkere gerookte zalm, cava en andere lekkernijen. Heerlijke ontbijtformules en een groene, rustgevende omgeving zijn natuurlijk al grote troeven. Toch is een vriendelijke bediening met een knipoog en een glimlach onmisbaar om van uw ontbijt een ware ervaring te maken. Dit weet het personeel als geen ander en daarom staan zij, elke ochtend opnieuw, paraat om uw ontbijt tot een onvergetelijke ervaring te maken. Ontbijt: enkel op Zaterdag en Zondag en Feestdagen van 10u tot 11u en enkel op reservatie. aan 1580, p.p. Koffie of thee. Zacht gekookt eitje. 2 sneden heerlijk brood. Ham / kaas. aan 19.80 p.p. Koffie of thee. 2 sneden heerlijk brood. Zacht gekookt eitje. Ham / Kaas. aan 19.80 p.p. Koffie of thee. 2 sneden heerlijk brood. aan 8.50 p.p. Drankje naar keuze. 2 sneetjes brood. Confituur / Choco. Zacht gekookt eitje. 2016 Melkerij Nachtegalenpark Floraliënlaan 115 2020 Antwerpen info@melkerij-nachtegalenpark.be Website by Procor.
Zirkey Ontbijt Lunch Diner.
Welkom bij Zirkey! De plek bij uitstek om gezellig te tafelen in een ongedwongen sfeer in het centrum van Antwerpen. Een kindvriendelijke zaak recht in het hartje van deze bruisende stad! Zirkey biedt een eerlijke no-nonsens keuken met verse huisbereide gerechten. De essentie is genieten in een prettige ontspannen sfeer. Je kan er terecht voor zowel een vroeg of laat ontbijt in het weekend, een zakelijke of gezellige lunch, een ontspannen diner samen met de kinderen en de hele familie.
Ontbijt-vacatures in Antwerpen provincie juni 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Metro Cash Carry Belgium. Deeltijdse hotel RECEPTIONIST weekend m/v. ARASS HOTEL BUSINESS FLATS Antwerpen stad. Indien nodig valt u in voor het ontbijt. Klaarmaken en opdienen van het ontbijt in de eetzaal of op de kamer.
Charlie's.'
Le Pain Quotidien Antwerpen Kievitplein Le Pain Quotidien Belgium.
Deze winkel is perfect gelegen in het centrum van Antwerpen, vlak naast het Centraal station. Wachten op een trein wordt net dat tikkeltje aangenamer doordat u in een ontspannen sfeer kan genieten van iets lekkers. De winkel op de Lange Kievitstraat is tevens ideaal voor grote groepen.
Vegetarisch restaurant Biologische voeding Lombardia.
Omdat Lombardia in het hartje van het shopping gebied in Antwerpen ligt en een prachtig terras heeft, kan je een bezoek perfect combineren met een dagje shopping. Een legendarisch gezonde-voeding shop-café, gerund door een hippe crew, het decor is onvergetelijk en het eten is allemaal gezond. Waarheen om te eten? Ga naar Lombardia voor een lunch met smakelijke biologische broodjes en salades en heerlijke gemberthee en smoothies. Wall Street Journal Bekijk krantenartikel. Sinds 1972 is Lombardia de trendsetter op het vlak van vegetarische voeding ideaal voor ontbijt of lunch.
Cafeacute Impérial Paleis op de meir Antwerpen.
Stallingen en fonteinen. Het Hollands salon. The Chocolate Line. Paleis op de Meir: Kom Beleef Proef. Who is who. Café Imperial op ATV. Ma t/m Zo van 9u-19u Keuken 9u-18u. Ma t/m Vrij tot 11u30 ZO en FEESTDAGEN tot 12u.
Monico Meir Food drinks in the heart of Antwerp.
16 x ontbijten en brunchen in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Ik vind het er ook heerlijk ongedwongen om te ontbijten en het is er altijd gezellig. Het ontbijt met ricotta en gerookte zalm. Le Pain Quotidien. Meerdere vestigingen in Antwerpen. 25 februari 2018 by Macaron Manon Reacties uitgeschakeld voor 16 x ontbijten en brunchen in Antwerpen. Chinese soep met wontons van kippengehakt. Tags: Antwerpen, Ontbijt.
Heerlijk ontbijten of lunchen in Antwerpen, See you soon! mint-antwerpen.be. Lunch Tapas Drinks Mint.
Elke eerste zondag van de maand kan u bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt of lunch. Mint Antwerp Love Mint bvba. Theodoor Van Rijswijckplaats 2 2000 Antwerpen. Tel/Fax: 32 03 298 96 19. BTW BE 0567.609.158. Opgelet: Op de dag zelf worden er enkel telefonische reservaties aanvaard. Reserveren kan enkel op weekdagen. Ontbijten kan elke dag. Op weekdagen vanaf 15u vanaf 2 pers. High Tea reserveren. Blijf op de hoogte van speciale events, acties. Birthday Let's' celebrate. / dd / mm. Blijf op de hoogte. Download Mint's' menu met: daystarters breakfasts salades burgers wraps sandwiches. We leveren bij je thuis of op je werk! Klik op één van onze partners om online je bestelling te plaatsen of bel en haal zelf je bestelling af in Mint.
Home WASBAR.
In WASBAR kan je rustig je was laten draaien terwijl je geniet van een lekker ontbijt, brunch of lunch en ondertussen met je vrienden afspreekt, verder werkt aan onze bureaus met gratis wifi of geniet van een concert. Dries en Yuri openden WASBAR GENT op 4 oktober 2012 en WASBAR ANTWERPEN opende de deuren op 30 augustus 2013.

Contacteer ons