Op zoek naar ontbijt antwerpen zuid?

ontbijt antwerpen zuid
basil-time.
Charlie's.'
alle kleine beetjes helpen: Wat ik ook fantastisch vind aan deze job is dat je netwerk in horeca enorm wordt uitgebreid voor mij was alles in Antwerpen nieuw aangezien ik van Gent kom. We proberen elkaar te steunen en samen te werken waar mogelijk, zo komen we er allen het beste uit!: Het terrasjesweer start nu ook. hier heb ik beetje schrik voor aangezien een koffiebar met ontbijt eerder een winterconcept is dus tracht ik de zomer te overleven met een vernieuwend bijkomend aanbod naast onze vaste kaart zoals ijsjes met vers fruit, verse smoothies.
Brasserie Den Artist Genieten op het Zuid Een stukje Parijs op het Zuid.
Parijs op het Zuid. De Leopold De Waelplaats. Op de hoek van de Museumstraat bevindt zich Brasserie Den Artist, een populaire brasserie waar het altijd prettig aanschuiven is. Waar reclamejongens, horecatijgers, blitse vrouwen, artiesten, studenten, BVs en ook buurtbewoners verpozing komen zoeken bij een etentje of een drankje. s Morgens kan je kiezen uit één van de drie smakelijke ontbijtversies. Brasserie Den Artist is gekend voor zijn typisch Belgische gerechten. Vispannetje op Oostendse wijze, Stoemp met worst, Vlaamse karbonades met mosterd, Balletjes in tomatensaus en Vol-au-vent spannen hier in royale porties de kroon. Seizoengebonden suggesties veranderen hier tweewekelijks. Joël Gemeiner, chef Donald en het volledige team verwelkomen al veertien jaar een heel trouw publiek. En dat houdt echt wel van die Parijse brasseriesfeer. Of je nu binnen tussen de vele spiegels, houtwerk en vergeelde fotos zit of op het terras in een van de luie zeteltjes, steeds heb je een heerlijk uitzicht op het komen en gaan op het hippe plein met zicht op het Museum van Schone Kunsten Antwerpen.
cafématic antwerpen Startpagina Antwerpen Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Ontbijt en brunchrestaurant. Ontbijt en brunchrestaurants in Antwerpen. Pagina's' die deze Pagina leuk vindt. De hipste adresjes van Antwerpen. Plaatsen Antwerpen Restaurant Breakfast Brunch Restaurant cafématic antwerpen. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies.
Home WASBAR.
In WASBAR kan je rustig je was laten draaien terwijl je geniet van een lekker ontbijt, brunch of lunch en ondertussen met je vrienden afspreekt, verder werkt aan onze bureaus met gratis wifi of geniet van een concert. Dries en Yuri openden WASBAR GENT op 4 oktober 2012 en WASBAR ANTWERPEN opende de deuren op 30 augustus 2013.
Leukste en hipste ontbijt en lunch hotspots in Antwerpen.
Adres: Graaf van Egmondstraat 5. Deze hippe hotspot zit aan de Vlaamse Kaai 40 t Zuid. Elke dag vroeg open doordeweeks om 0830: en in het weekend om 0900: uur en alleen dicht op dinsdag. Hier kun je lekker ontbijten, lunchen en brunchen. Een gezellige, hippe, vintage zaak met een goed terras en lekkere taarten. Tinsel heeft een aantal ontbijt en brunchformules love it. Maar je kunt ook gewoon een broodje of salade bestellen. Ze werken hier met zogenaamde bestelblokjes waarop je jouw bestelling aangeeft. Klik hier voor de website van Tinsel. Ben je met je lover in Antwerpen en is hij de wijven tenten met roze koffietjes en freakshakes en smoothiebowls even zat?
BARCHEL.
met gegrilde haloumi kaas, spinazie, tomaat, quacamole en zure room. SOEP VAN DE DAG. ONZE GERECHTEN ZIJN OOK VERKRIJGBAAR OP GLUTENVRIJ BROOD. We make good food, strong coffee sweet memories. Bekijk enkele werken die bij ons hangen. Antwerpen, Vlaanderen, 2018.
TRANSIT Ontbijt Restaurant ANTWERPEN 2000.
Wijk: t Zuid Keukentype: Ontbijt, Eetcafé, Bagels website restaurant TRANSIT. Voeg toe aan favorieten. Over restaurant TRANSIT. Welkom bij Transit! In een gezellige en relaxed sfeer een ontbijt of lunch nemen. Terrasje met zicht op de Marnixplaats en binnen genieten van Tv, muziek en gratis wifi. Geen tijd geen, probleem bij ons kunt U ook terecht voor een broodje, slaatje, soep. of een vers geperst sapje om mee te nemen. De Vrièrestraat 4 2000 ANTWERPEN-CENTRUM. Toon telefoonnummer 03.291.41.88. Ontbijt, Eetcafé, Bagels. Sodexo Lunch Pass, Master Card, Visa, Bancontact, Sodexo Card. Faciliteiten en services. RestoBookings Promotions, Real-time reserveerbaar, Honden toegelaten, Terras, Brunch, Ontbijt, Take-away, Wi-fi. Vind dit restaurant ook op. Sodexo Lunch Pass Sodexo Card. labels'BookingsModuleModule.tabs.date' date: dd/MM/yy.' labels'BookingsModuleModule.tabs.hour' date: HH.mm.' Zoals het hoort. Een wauw ervaring. Guy, zwijndrecht 09/11/2015. website restaurant TRANSIT Voeg toe aan favorieten. Dit restaurant werd toegevoegd aan uw favorieten. Dit restaurant werd verwijderd uit uw favorieten. Deze zaak contacteren Stuur naar een vriend Print deze pagina Zoom in op de kaart. Lucy Chang Antwerpen.
Kloonies Startpagina Antwerpen Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Ontbijt en brunchrestaurant. Ontbijt en brunchrestaurant. Ontbijt en brunchrestaurants in Antwerpen. Pagina's' die deze Pagina leuk vindt. Loft1d holiday loft Antwerp. Wim Van Rompuy. Plaatsen Antwerpen Cafe Tea Room Kloonies. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies.
Zurich.
21 Verlatstraat Antwerpen, Vlaams Gewest, 2000 Belgium. 32 238 49 67. Al sinds 2000 is de Zurich een begrip op het Antwerpse Zuid. Door de handige ligging op de Vlaamse Kaai aan de historische Gedempte Zuiderdokken trekt onze zaak al jaren een trouw en verscheiden publiek. De gerechten die we serveren worden in onze eigen keuken bereid met dagverse ingrediënten. Iedere werkdag bieden we u een goedkope dagschotel aan. Naast onze vaste kaart is er ook een uitgebreid suggestiebord. U bent welkom voor een rustig ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner, of gewoon voor een kop koffie of een glas wijn.
De 10 beste ontbijtrestaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Heerlijk glutenvrij ontbijt. Lekker gezond ontbijt! 13 van 185 resultaten. Café Belgisch Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. lekker en gezellig 04/11/2017. Guzzi's' Italian Piadina Bakery. 14 van 185 resultaten. Italiaans Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. broodje eten s middags. Leuke eetgelegenheid tussen de toe 07/01/2018. Cafe Imperial Antwerpen, België op 0.1 km afstand.

Contacteer ons