Meer resultaten voor ontbijt antwerpen zuid

ontbijt antwerpen zuid
Ontbijten in Antwerpen De leukste ontbijtplekjes van t stad!
We are travellers, life-lovers, city-lovers and above all, we love us a good breakfast in our favourite city Antwerp. Breakfast, Centrum, Zuid. One should not attend even the end of the world without a good breakfast. HET ONTBIJT, DE BELANGRIJKSTE MAALTIJD VAN DE DAG. Een statement dat mij alvast met de paplepel ingegeven is en dat ik dus, plichtsbewust als ik ben, graag nakom. Met deze site, Ontbijten in Antwerpen, heb ik meteen van de nood een deugd gemaakt door verschillende ontbijtadresjes in Antwerpen uit te proberen.
Hier zijn 19 plaatsen in Antwerpen waar je heerlijk kan brunchen.
t Zuiderterras kennen we als restaurant, maar ook s ochtend maken ze hun naam waar. Hier kies je tussen de classic, het veggie of het deluxe ontbijt met werkelijk alles erop aan eraan. nieuwe blogpost Bij Charlie's' in Antwerpen is het goed toeven! Groene Prinses @GroenePrinses 15 oktober 2014 Hier kom je voor Charlie's' Breakfast of voor overheerlijke panini's: hawai, kip, drie kazen. Charlie's' ligt in de Volksstraat, op t Zuid.
Leukste en hipste ontbijt en lunch hotspots in Antwerpen.
Deze hippe hotspot zit aan de Vlaamse Kaai 40 t Zuid. Elke dag vroeg open doordeweeks om 0830: en in het weekend om 0900: uur en alleen dicht op dinsdag. Hier kun je lekker ontbijten, lunchen en brunchen. Een gezellige, hippe, vintage zaak met een goed terras en lekkere taarten. Tinsel heeft een aantal ontbijt en brunchformules love it. Maar je kunt ook gewoon een broodje of salade bestellen. Ze werken hier met zogenaamde bestelblokjes waarop je jouw bestelling aangeeft. Klik hier voor de website van Tinsel. Dit leuke tentje zit aan de Verbondstraat 1. Dit is exact wat ik zoek als ik tijdens een weekendje shoppen in Antwerpen uitgebreid wil ontbijten of lunchen.
Ontbijt en brunch in Antwerpen Yelp.
Dit is mijn go-to-adres op Antwerpen Zuid. De kaart is variërend. Je vindt altijd wel iets naar je goesting. Ze werken ook Lees meer. schreef een review voor HOBS. Ruime brasserie op de Groenplaats. We kwamen hier om te lunchen. Mijn vriendin ging voor een croque madame, ik nam een Lees meer. Recente foto's: Ontbijt en brunch Antwerpen.
5 x gezellig ontbijten in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Op weekdagen heb ik zelf vaak weinig tijd om te ontbijten maar tijdens het weekend vind ik het zalig om te genieten van een uitgebreid ontbijt of brunch. Ik zet hieronder mijn favoriete ontbijtadresjes in Antwerpen op een rijtje! Mirlos is een van de nieuwste ontbijtplekjes op t Zuid.
T/I/N/S/E/L Vlaamse Kaai 40, 2000 Antwerpen.
De 10 beste ontbijtrestaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Bespaar tot 50% bij restaurants in Antwerpen als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. 1 van 163 resultaten. Café Mediterraan Europees Portugees Geschikt voor vegetariërs. 2 van 163 resultaten. Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs. Wat een overdaad aan snuisterijen 28/12/2017. Ouderwets gezellig 21/10/2017. 3 van 163 resultaten. the place for a good coffee 19/11/2017. Leuk voor ontbijt 08/10/2017.

Contacteer ons