Meer resultaten voor ontbijt antwerpen zondag

ontbijt antwerpen zondag
Ontbijten in Antwerpen De leukste ontbijtplekjes van t stad!
One should not attend even the end of the world without a good breakfast. HET ONTBIJT, DE BELANGRIJKSTE MAALTIJD VAN DE DAG. Een statement dat mij alvast met de paplepel ingegeven is en dat ik dus, plichtsbewust als ik ben, graag nakom. Met deze site, Ontbijten in Antwerpen, heb ik meteen van de nood een deugd gemaakt door verschillende ontbijtadresjes in Antwerpen uit te proberen.
Hier zijn 19 plaatsen in Antwerpen waar je heerlijk kan brunchen.
t Zuiderterras kennen we als restaurant, maar ook s ochtend maken ze hun naam waar. Hier kies je tussen de classic, het veggie of het deluxe ontbijt met werkelijk alles erop aan eraan. nieuwe blogpost Bij Charlie's' in Antwerpen is het goed toeven!
Vijf blitse brunchadresjes in Antwerpen etendrinken De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Vijf blitse brunchadresjes in Antwerpen. Het beste brunchwerk van t stad. 10-09-16, 11.02u Claire Thys. Wie nog steeds vindt dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, heeft nog nooit gebruncht op een van deze vijf overheerlijke adressen.
Leukste en hipste ontbijt en lunch hotspots in Antwerpen.
Een kleine 10 minuutjes lopen vanaf het centrum. Deze knusse ontbijt en lunchhotspot zit in Antwerpen Noord aan de Lange Dijkstraat 5 minuten lopen vanaf Centraal Station. Elke dag open vanaf 0900: uur alleen zaterdag gesloten. De perfecte ontbijt, lunch en brunch hotspot als je het mij vraagt! Een menu vol broodjes, eieren, cake koek, vers fruit en ander lekkers. De beste appeltaart en carrotcake ever, en ze hebben Acai Bowls! Klik hier voor de hele review of check hun Facebookpagina. Aan het einde van de Meir zit CafeMatic. Een gezellig ontbijt en lunch tentje met een heerlijk terras. Kleine tafeltjes, overal kranten en magazines en heerlijke koffie. Locals die je hier veel met opengeklapte laptops werken of uitgebreid koffie drinken met een groepje vrienden. Adres: Vleminckveld 4. Kloonies is een gezellig ontbijt brunch restaurant. Van gezonde yoghurtjes met granola en fruit tot heerlijke broodjes, croissantjes, salades en pastas. Ontbijten op zondag is hier een waar spektakel.
5 x gezellig ontbijten in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Bars, Proeven in Antwerpen, Restaurants 5 x gezellig ontbijten in Antwerpen. Het is donderdag en dan mogen we toch stilaan beginnen denken aan het weekend. Op weekdagen heb ik zelf vaak weinig tijd om te ontbijten maar tijdens het weekend vind ik het zalig om te genieten van een uitgebreid ontbijt of brunch.
Ontbijt en brunch in Antwerpen Yelp.
Beste Ontbijt en brunch in Antwerpen. In de zomer is het heerlijk toeven op het terras, en genieten van een glaasje iced latte, heerlijk bruin brood met humus en tapenade of een old school smos maar dan met mostermayonaise. Vind je niet wat je tong wil proeven, dan bouw je toch lekker je eigen croque.
De 10 beste ontbijtrestaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Bespaar tot 50% bij restaurants in Antwerpen als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. 1 van 163 resultaten. Café Mediterraan Europees Portugees Geschikt voor vegetariërs. 2 van 163 resultaten. Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs. Wat een overdaad aan snuisterijen 28/12/2017. Ouderwets gezellig 21/10/2017. 3 van 163 resultaten. the place for a good coffee 19/11/2017. Leuk voor ontbijt 08/10/2017.

Contacteer ons