Op zoek naar ontbijt antwerpen centrum?

ontbijt antwerpen centrum
Ontbijten in Antwerpen De leukste ontbijtplekjes van t stad!
We are travellers, life-lovers, city-lovers and above all, we love us a good breakfast in our favourite city Antwerp. Breakfast, Centrum, Zuid. One should not attend even the end of the world without a good breakfast. HET ONTBIJT, DE BELANGRIJKSTE MAALTIJD VAN DE DAG. Een statement dat mij alvast met de paplepel ingegeven is en dat ik dus, plichtsbewust als ik ben, graag nakom. Met deze site, Ontbijten in Antwerpen, heb ik meteen van de nood een deugd gemaakt door verschillende ontbijtadresjes in Antwerpen uit te proberen.
Ontbijt en brunch in Antwerpen Yelp.
Beste Ontbijt en brunch in Antwerpen. In de zomer is het heerlijk toeven op het terras, en genieten van een glaasje iced latte, heerlijk bruin brood met humus en tapenade of een old school smos maar dan met mostermayonaise. Vind je niet wat je tong wil proeven, dan bouw je toch lekker je eigen croque.
5 x gezellig ontbijten in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Ook wanneer het kouder wordt, is het hier nog leuk om buiten te zitten met een dekentje. De Caravan ligt een beetje uit het centrum, in het noorden van Antwerpen aan de opkomende wijk den Dam. Hier zit het altijd vol maar een beetje wachten loont echt wel de moeite. Super voor een ontbijtje of een brunch in de gezellige huiselijke vintage sfeer. Leuk zijn het katerontbijt of het ontbijt met Italiaanse twist.
Hier zijn 19 plaatsen in Antwerpen waar je heerlijk kan brunchen.
Post by CARAVAN. In het noorden van Antwerpen, ter hoogte van het Damplein, vind je Caravan. Een beetje uit het centrum, maar t is zeker de moeite om je vlo'ke' voor te pakken. Gaande van Groot Ontbijt met alles erop en eraan tot brownies, quinoa-muesli en wraps.
Leukste en hipste ontbijt en lunch hotspots in Antwerpen.
Een kleine 10 minuutjes lopen vanaf het centrum. Deze knusse ontbijt en lunchhotspot zit in Antwerpen Noord aan de Lange Dijkstraat 5 minuten lopen vanaf Centraal Station. Elke dag open vanaf 0900: uur alleen zaterdag gesloten. De perfecte ontbijt, lunch en brunch hotspot als je het mij vraagt!
EAT IN ANTWERP-Wijken: ontbijt, brunch, lunch, diner, goede, trendy, romantische, kindvriendelijke, restaurants, eetgelegenheden, antwerpen.
Elke buurt is anders en heeft zijn typische stijl, cultuur en eetgelegenheden. Of u nu op zoek bent naar een heerlijk ontbijt, brunch, lunch of diner, in Antwerpen vindt u steeds een bistro, brasserie of restaurant naar uw smaak en budget. In onze handige gids kan u goede romantische, trendy of kindvriendelijke restaurants en andere eetgelegenheden terugvinden. Voor uw gemak bundelden we de restaurants in een handig overzicht per wijk. Op uw zoektocht naar uw favoriete restaurant kan u veel tijd doorbrengen in de stationsbuurt. U vindt er namelijk een veelvoud aan hippe, trendy restaurants die het bezoeken meer dan waard zijn in de buurt van de Keyserlei en het Centraal Station van Antwerpen. Als u gezellig uit wilt eten in een rustig restaurant in een residentiële buurt breng dan een bezoek aan de Harmonie wijk. Op wandelafstand van het Koning Albertpark vindt u in elke richting wel een top restaurant. Zeker de moeite waard bij een bezoekje aan Antwerpen. Ontdek uw favoriete restaurant of brasserie op het Eilandje in Antwerpen. Op uw zoektocht naar leuke, trendy restaurants in Antwerpen is het Eilandje een absolute must! Makkelijk en snel vindt u uw favoriete restaurant, bistro of brasserie in Antwerpen centrum.
De 10 beste ontbijtrestaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Bespaar tot 50% bij restaurants in Antwerpen als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. 1 van 163 resultaten. Café Mediterraan Europees Portugees Geschikt voor vegetariërs. 2 van 163 resultaten. Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs. Wat een overdaad aan snuisterijen 28/12/2017. Ouderwets gezellig 21/10/2017. 3 van 163 resultaten. the place for a good coffee 19/11/2017. Leuk voor ontbijt 08/10/2017.

Contacteer ons