Zoeken naar ontbijt antwerpen centrum

ontbijt antwerpen centrum
Hier zijn 19 plaatsen in Antwerpen waar je heerlijk kan brunchen.
Post by CARAVAN. In het noorden van Antwerpen, ter hoogte van het Damplein, vind je Caravan. Een beetje uit het centrum, maar t is zeker de moeite om je vlo'ke' voor te pakken. Gaande van Groot Ontbijt met alles erop en eraan tot brownies, quinoa-muesli en wraps.
De 10 beste ontbijtrestaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Heerlijk glutenvrij ontbijt. Lekker gezond ontbijt! 13 van 185 resultaten. Café Belgisch Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. lekker en gezellig 04/11/2017. Guzzi's' Italian Piadina Bakery. 14 van 185 resultaten. Italiaans Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. broodje eten s middags. Leuke eetgelegenheid tussen de toe 07/01/2018. Cafe Imperial Antwerpen, België op 0.1 km afstand.
Leukste en hipste ontbijt en lunch hotspots in Antwerpen.
Een kleine 10 minuutjes lopen vanaf het centrum. Deze knusse ontbijt en lunchhotspot zit in Antwerpen Noord aan de Lange Dijkstraat 5 minuten lopen vanaf Centraal Station. Elke dag open vanaf 0900: uur alleen zaterdag gesloten. De perfecte ontbijt, lunch en brunch hotspot als je het mij vraagt!
5 x gezellig ontbijten in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Ook wanneer het kouder wordt, is het hier nog leuk om buiten te zitten met een dekentje. De Caravan ligt een beetje uit het centrum, in het noorden van Antwerpen aan de opkomende wijk den Dam. Hier zit het altijd vol maar een beetje wachten loont echt wel de moeite. Super voor een ontbijtje of een brunch in de gezellige huiselijke vintage sfeer. Leuk zijn het katerontbijt of het ontbijt met Italiaanse twist.
Ontbijten in Antwerpen De leukste ontbijtplekjes van t stad!
We are travellers, life-lovers, city-lovers and above all, we love us a good breakfast in our favourite city Antwerp. Breakfast, Centrum, Zuid. One should not attend even the end of the world without a good breakfast. HET ONTBIJT, DE BELANGRIJKSTE MAALTIJD VAN DE DAG. Een statement dat mij alvast met de paplepel ingegeven is en dat ik dus, plichtsbewust als ik ben, graag nakom. Met deze site, Ontbijten in Antwerpen, heb ik meteen van de nood een deugd gemaakt door verschillende ontbijtadresjes in Antwerpen uit te proberen.

Contacteer ons