Meer resultaten voor ontbijt antwerpen centrum

ontbijt antwerpen centrum
Hier zijn 19 plaatsen in Antwerpen waar je heerlijk kan brunchen.
Post by CARAVAN. In het noorden van Antwerpen, ter hoogte van het Damplein, vind je Caravan. Een beetje uit het centrum, maar t is zeker de moeite om je vlo'ke' voor te pakken. Gaande van Groot Ontbijt met alles erop en eraan tot brownies, quinoa-muesli en wraps.
Ontbijten in Antwerpen De leukste ontbijtplekjes van t stad!
We are travellers, life-lovers, city-lovers and above all, we love us a good breakfast in our favourite city Antwerp. Breakfast, Centrum, Zuid. One should not attend even the end of the world without a good breakfast. HET ONTBIJT, DE BELANGRIJKSTE MAALTIJD VAN DE DAG. Een statement dat mij alvast met de paplepel ingegeven is en dat ik dus, plichtsbewust als ik ben, graag nakom. Met deze site, Ontbijten in Antwerpen, heb ik meteen van de nood een deugd gemaakt door verschillende ontbijtadresjes in Antwerpen uit te proberen.
Leukste en hipste ontbijt en lunch hotspots in Antwerpen.
Een kleine 10 minuutjes lopen vanaf het centrum. Deze knusse ontbijt en lunchhotspot zit in Antwerpen Noord aan de Lange Dijkstraat 5 minuten lopen vanaf Centraal Station. Elke dag open vanaf 0900: uur alleen zaterdag gesloten. De perfecte ontbijt, lunch en brunch hotspot als je het mij vraagt!
Cafeacute Impérial Paleis op de meir Antwerpen.
Stallingen en fonteinen. Het Hollands salon. The Chocolate Line. Paleis op de Meir: Kom Beleef Proef. Who is who. Café Imperial op ATV. Ma t/m Zo van 9u-19u Keuken 9u-18u. Ma t/m Vrij tot 11u30 ZO en FEESTDAGEN tot 12u.
De 10 beste ontbijtrestaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Bar Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Uitstekend lunchadres 19/05/2018. Super lekker ontbijt 13/04/2018. 5 van 172 resultaten. Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Authentieke locatie in Antwerpen 03/06/2018. Goed eten in het centrum van Antwe 14/05/2018.

Contacteer ons